Els socis del Llagostera hauran de pagar 10 euros per veure el partit d'anada dels setzens de la Copa del Rei contra el Deportivo de la Corunya el proper dimecres 2 de desembre (21.00). La directiva va anunciar els preus d'aquest nou enfrontament contra un rival de Primera divisió, que arriba tres anys després d'aquella històrica eliminatòria contra un València de Lliga de Campions, quan els blaugranes encara militaven a Segona B. Els socis podran adquirir per 10 euros més una entrada addicional, mentre que els no-abonats hauran de pagar-ne 15 (gols), 20 (preferent) o 30 (tribuna) en funció de la zona del Nou Estadi que vulguin ocupar. La grada visitant ha quedat fixada en 20 euros i s'espera que es desplacin fins a Palamós penyistes de diversos punts de Catalunya per donar suport al conjunt gallec.

El primer enfrontament del Llagostera contra un rival de Primera es va jugar el 30 d'octubre de 2012, en un camp Municipal on es van instal·lar graderies supletòries per tal de poder-hi encabir més espectadors. Tot i el diluvi que va caure aquell vespre a les comarques gironines, el duel va reunir uns 2.500 espectadors. El Llagostera va caure per 0-2 i en la tornada a Mestalla va quedar definitivament sentenciat caient per 3-1. Ara es fa difícil preveure quina serà la resposta de l'afició a la visita del Deportivo al Nou Estadi de Palamós, tenint en compte que en la primera eliminatòria de Copa a casa, contra l'Albacete, tant sols mig miler de persones van anar al camp. El Llagostera ja té les localitat a la venda, que es poden adquirir de manera anticipada a les oficines del Municipal o al Nou Estadi de 17.30 a 20.00. Dissabte, coincidint amb el partit de Lliga contra l'Osca, també se'n podran retirar a les taquilles.

Els setzens de la Copa del Rei arribaran en un moment delicat per al conjunt que dirigeix Oriol Alsina. Dissabte el Llagostera rep un rival directe en la lliga de Segona A abans d'afrontar tres sortides consecutives, a Oviedo (dia 6) i Còrdova (dia 12), i per disputar la tornada de la Copa a Riazor (dia 16). Precisament el gran maldecap d'aquesta temporada són els partits com a visitant, on els gironins només han estat capaços de treure un empat a Montilivi.

Un Primera a Palamós

El partit del proper dimecres no només és un esdeveniment històric per al Llagostera, sinó també per Palamós, que podrà tornar a gaudir d'un equip de Primera al Nou Estadi. L'últim precedent en partit oficial es remunta a una eliminatòria de Copa entre el degà i el Betis el 6 de novembre de 2002. Els palamosins, amb Piterman fent i desfent, van acabar perdent per 3-6 a la pròrroga després que durant el partit haguessin arribat a tenir un 3-1 a favor. Al camp hi van anar 5.500 espectadors.