Del diumenge 6 de juliol de 2014, aviat farà dos anys. Aquell dia, el Llagostera va anunciar que el Nou Estadi de Palamós, ara denominat Palamós-Costa Brava, seria l'escenari dels seus partits com a local després d'aconseguir dies abans el desitjat ascens a la Segona Divisió A. Abans de decantar-se per jugar a Palamós, el Girona va intentar arribar a un acord amb el Girona FC per jugar a Montilivi, però aquest li va tancar la porta.

Ara, les coses han canviat, i el Llagostera tornarà a jugar a Segona B després de perdre la categoria la setmana passada al camp del Leganés, i això fa que mantenir l'acord, sobretot a nivell econòmic amb l'Ajuntament i el Palamós sigui molt complicat. Ara mateix les opcions de tornar a jugar al Municipal de Llagostera també són pràcticament nul·les. De fet, ahir mateix a la roda de premsa, Oriol Alsina va deixar clar que "nosaltres hem apostat fort per la base, sobretot aquesta temporada, i en canvi, les instal·lacions vosaltres mateixos podeu veure quines són" fent referències a les del Municipal de Llagostera.

Sobre la possibilitat de continuar jugant a Palamós, Alsina va explicar que "l'Ajuntament de Palamós està fent gestions per aconseguir que ens quedem, però és evident que ara la situació econòmica del Llagostera és diferent, i això ho fa tot més complicat. Nosaltres no podem seguir amb les mateixes condicions que fins ara. Està clar que aquí tothom haurà de fer esforços". Tot i no dir-ho, l'entorn del Llagostera no és massa optimista en poder seguir jugant a Palamós. Sembla ser que l'Ajuntament tampoc està massa disposat a acceptar la rebaixa substancial que demana el Llagostera.

Tanmateix, el tècnic del Llagostera, i un dels màxims accionistes de l'entitat, va anar una mica més enllà, i va recordar que "tenim altres ofertes. L'Ajuntament de Palafrugell i Santa Cristina d'Aro també estant apostant fort per nosaltres. Hi ha tres ajuntaments que ens volen, i això demostra que alguna cosa estem fent bé".

Alsina es va mostrar convençut que ben aviat totes aquestes gestions acabaran a bon port, i per tant, el Llagostera podrà seguir jugant a la Costa Brava. A nivell esportiu, és evident com ell mateix va explicar després del partit que "necessitem saber a quin camp jugarem, ja que això ens condiciona i molt a l'hora de confeccionar la plantilla. No és el mateix jugar a Palamós que a Palafrugell o a Santa Cristina d'Aro".