Indubtablement els canvis de circulació i les obres del TAV han afectat els negocis que hi ha a l'entorn de l'espai. Sobretot, entre els que se n'han ressentit més hi ha els del carrer Josep Maria Gironella. La propietària del Cafè Panamà, Isabel Figueres, explica que -literalment- el seu negoci viu des de fa mig any "del consum que fan els operaris de l'obra", i això ha permès recuperar ingressos.

Tot i això, la propietària es lamenta de la pèrdua dels clients habituals. "Com que en un principi la grua s'enduia els cotxes mal aparcats, molts clients de sempre han deixat de venir", va lamentar. Calcula que, en alguns moments, ha deixat d'ingressar un 50%. A més, tot i que aquest any ha pogut posar terrassa, l'Isabel explica que tampoc fa "gaire calaix perquè la vista és la que hi ha". Arran del canvi de clientela, la propietària diu que es veurà obligada a abaixar persianes quan les obres s'aturin per dies festius. "Per exemple, durant les setmanes de Nadal jo mai havia fet vacances, i ara n'hauré de fer", va explicar. Pel que fa a personal, de moment la propietària no ha hagut d'acomiadar ningú, però afegeix que hi ha altres establiments de la zona que l'han reduït.

A Sant Narcís, la majoria dels negocis viuen les obres de ben a prop. El cambrer d'un restaurant del carrer Santander, Lluís Iglesias, diu que el dia a dia dels treballs molesta "pels sorolls i la pols que entra al local". A més, Iglesias també s'afegeix a la demanda perquè hi hagi més aparcaments gratuïts, ja que les obres han obligat a eliminar les places que hi ha a sota el viaducte.