El temporal de vent i aigua va continuar ahir deixant la seva empremta a les comarques de Girona, però va perdre intensitat al llarg del dia. Diverses poblacions de la Garrotxa i de l'interior de la Selva van ser les que van registrar les precipitacions més grans. Tot i que hi va haver ràfegues de vent durant bona part del dia, en pocs casos es va arribar als 61 km/h. Al llarg del pont del Pilar ha estat la comarca de l'Alt Empordà la que ha rebut més aigua, amb poblacions que han superat els 300 litres per metre quadrat acumulat.

Osor va recollir ahir fins a 48 litres per metre quadrat i en tot el cap de setmana ha acumulat fins a 138 litres. La Vall d'en Bas va registrar fins a mitja tarda 43 litres per metre quadrat. En alguns punts d'Olot, com al volcà Montsacopa, ahir es van registrar fins a 38 litres per metre quadrat i ha estat una de les poblacions on s'han comptabilitzat més litres durant els dies festius, en arribar als 221 litres acumulats.

A la Selva, els municipis d'Arbúcies i Anglès van ser els més remullats. A la població del Montseny es van comptar fins a 33 litres, en un dels dies més plujosos del llarg cap de setmana. A la localitat anglesenca es van comptabilitzar 29 litres per metre quadrat.

A la ciutat de Girona i a les poblacions properes es va deixar notar ahir un nou episodi fort de pluges. Així, a Girona s'arribaven als 21 litres, la mateixa quantitat que es recollia a Fornells de la Selva i una mica per sobre dels 18 litres que es van comptabilitzar a Vilablareix.

La Cerdanya, que havia rebut quantitats considerables de pluja en els dies precedents, va ser ahir respectada pel mal temps i la pluja va ser escassa. A Queralbs, que ahir només va recollir 4 litres per metre quadrat, s'han registrat més de 200 litres en els últims dies.

A l'Alt i el Baix Empordà la tempesta va deixar pas a la calma. Després de recollir fins a 300 litres per metre quadrat en un cap de setmana, les precipitacions només van arribar ahir fins als 18 litres a la Jonquera i gairebé van ser imperceptibles a municpis com Castelló d'Empúries, Portbou, Cabanes o Llançà.