A part de les vicepresidències, que aglutinen tres gran àrees temàtiques, el nou govern de la Diputació de Girona ha constituït set delegacions específiques que es reparteixen els diputats de la Federació nacionalista. Totes elles s'emmarquen en les vicepresidències que dirigeixen Xavier Soy, pel que fa a Cooperació Local, Cultural i Acció Social; Miquel Noguer en el que respecte a Règim econòmic i Noves tecnologies; i Miquel Calm pel que fa a Acció Territorial.

Hisenda és una d'aquestes set delegacions específiques, que s'ha assignat al regidor de Llagostera Ramon Soler. L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha quedat al càrrec de l'àrea de Sistemes i Tecnologies de la informació. A l'alcalde de Pau, Josep Blanch, se li ha atribuït la delegació corresponent a Xarxa viària. Per la seva banda, el batlle de Maçanet de la Selva, Antoni Guinó, serà l'encarregat de dirigir l'àrea de Cooperació esportiva.

La configuració del govern provincial continua amb l'assignació de la responsabilitat en Cooperació de municipis petits a l'alcalde de Forallac, Josep Sala, i la de Cooperació cultural al de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà. Finalment, a la regidora de Tossa de Mar Immaculada Colom li ha pertocat la delegació d'Acció Social.

Les tres comissions informatives en què s'ha organitzat la nova estructura de la Diputació de Girona també estan relacionades amb el contingut de les vicepresidències, de manera que s'ha constituït una Comissió Informativa de Cooperació Local, Cultural i Acció Social; una altra de Règim Econòmic i Noves Tecnologies -la Comissió especial de Comptes tindrà els mateixos membres que aquesta-; i una ?darrera Comissió d'Acció Territorial. P.T.V. girona