L'Elizaveta, després d'assabentar-se que existia una línia aèria que connectava Moscou i Girona sense haver de fer cap escala, va decidir passar les vacances d'aquest estiu a la Costa Brava.

Què ha visitat més enllà de Girona?

A Girona, durant els quinze dies que ha durat la meva estada, només hi he anat una vegada. En canvi, he aprofitat per visitar Figueres, ja que volia veure l'obra artística de Dalí. També he anat al Castell de Púbol perquè la Gala era russa i, aquest tipus de vinculacions, sempre m'aporten un valor afegit quan he de decidir quines ciutats o monuments aniré a visitar.

A part d'aquests espais culturals, quins altres indrets ha pogut veure?

També he estat a Barcelona tres dies i m'ha agradat perquè és una ciutat molt gran, i que té infinitat d'espais per visitar. Però al lloc on he gaudit més al llarg del viatge és Calella de Palafrugell. He estat en un hotel i les platges que hi havia pel voltant d'on m'allotjava m'han encantat!

Què li sembla la línia de vol entre Girona i Moscou?

Per a mi és perfecte, perquè si prefereixes el mar i la Costa Brava, pots anar directament a Girona sense passar per Barcelona! A més, pots desplaçar-te fàcilment fins a Barcelona des de Girona.