Un esmorzar amb embotits, formatges, vi i postres típiques de les comarques gironines combinat amb les presentacions del projecte de BulliFoundation i El Celler de Can Roca. Aquesta és la fórmula que el Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona va escollir per presentar la destinació davant d'una vuitantena de periodistes especialitzats en turisme i gastronomia de tretze països diferents. L'acte, batejat amb el nom "Esmorzar amb estrelles", es va organitzar coincidint amb la celebració de la gala. Hores abans que es conegués la llista dels millors 50 restaurants del món, el Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona va aprofitar l'impacte mediàtic que envoltava l'esdeveniment per presentar davant una vuitantena de periodistes de 13 països diferents els productes més reconeguts de la gastronomia gironina.

I ho va fer en un dels hotels més luxosos de la capital britànica, el Mandarin Oriental, de la mà de dos "ambaixadors" de la destinació. Joan Roca, d'El Celler de Can Roca, i Ferran Adrià, de BulliFoundation, van presentar els seus projectes i van explicar els atractius turístics de la destinació. acn/Ddg londres