Satisfacció a la seu de Ciutadans (C's) on el candidat per Girona, Jean Castel, va qualificar el recolzament obtingut a les urnes a la demarcació de "gran resultat".

La formació ja preveia incrementar el seu suport en aquests comicis però durant la campanya electoral ha preferit mantenir la cautela a l'espera de veure què passava. "Nosaltres l'any 2010 ja vam obtenir 4.954 vots a la demarcació de Girona i en aquesta ocasió esperàvem doblar aquests resultats ". Després de superar els 12.000 vots a la demarcació (3,60%) Catel es mostrava "molt satisfet".

Pel que fa als resultats obtinguts per la resta de formacions, Castel va destacar la davallada que ha experimentat CiU. El candidat de Ciutadans per Girona va considerar que CiU "està pagant el fet que va tirar la tovallola molt ràpid després d'una legislatura molt curta".

Castel també va mostrar la seva satisfacció pels bons resultats que ha obtingut la seva formació en el conjunt de Catalunya on Ciutadans ha aconseguit un recolzament històric.