La IV Jornada Empresa i Coneixement, organitzada per l'Associació Espa?nyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona, celebra la seva quarta edició demà a l'Auditori Palau de Congressos de Girona. Enguany es debatrà sobre com s'han d'adaptar les empreses a les noves tendències econòmiques, polítiques, socials i tecnològiques que ja estan impactant en el món dels negocis.

A les 8 del vespre a la Casa de Cultura de Girona, conferència Les divisions de l'islam, en el marc del cicle de xerrades "Els islams de l'Islam. Sunnisme i Xiisme, entre la religió i la política". L'activitat vol aprofundir en els orígens i la naturalesa del sunnisme i en el xiisme, entre d'altres corrents d'aquesta religió.

Encara que, quan parlem de solidaritat, no n'hi ha prou amb una vegada, les comarques gironines se sumen durant divendres 28 i dissabte 29 al Gran Recapte d'Aliments que es porta a terme a Catalunya. Es tracta d'una iniciativa que vol recollir tants aliments com sigui possible, per tal d'omplir els magatzems del Banc d'Aliments, ajudant que ningú es quedi amb el rebost buit. Hi ha moltes manera de col·laborar-hi. Per a més informació, es pot visitar el web del Banc d'Aliments de Girona: www.bancdelsalimentsgirona.org

A les 7 de la tarda a Can Trincheria, presentació de l'últim volum de la col·lecció Quaderns d'Història d'Olot, dedicat al franquisme (1939-1978). El llibre va ser iniciat per Jordi Pujiula (mort l'any 2011) i ha estat continuat per Jordi Esteve Rubió.

Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró encenen els seus llums de Nadal el proper dissabte 29 de novembre, a partir de 3/4 de 7 de la tarda. Per aquest dia s'han programat diverses activitats lúdiques i solidàries. Durant tota la tarda, iniciativa solidària "L'Arbre dels Petits Valents" en favor de l'hospital Sant Joan de Déu. També hi ha programat el concert del grup musical SP3 amb les cançons més conegudes del Canal Super3 (17.30 h), la presència de La Grossa de Cap d'Any com a padrina i l'actuació de la coral Yes The Music! (19.30 h).