01 de agost de 2019
01.08.2019
Diari de Girona

El truc perquè la rentadora torni a fer bona olor

Si segueixes aquest consell podràs tornar a fer la bugada sense problemes i la màquina funcionarà com el primer dia

01.08.2019 | 21:15
El truc perquè la rentadora torni a fer bona olor

La rentadora és un dels electrodomèstics que més hem de cuidar. No en va la nostra bugada i la roba que més ens agrada posar-nos depèn que funcioni correctament. En no poques ocasions encara que aquest electrodomèstic no estigui espatllat genera males olors i ens sembla que la roba no surt tan neta com voldríem. És igual les vegades que la rentis. La mala olor és especialment desagradable a mesura que passen els dies. Com podem solucionar-ho? Hem preguntat als experts en neteja i ho tenen clar. Només has d'aplicar un truc ben senzill i en una sola nit ho hauràs solucionat.

La tècnica és senzilla. Amara 2 baietes amb una mica de lleixiu. Tingues en compte que estàs tractant amb un producte molt tòxic. Ves alerta si tens animals o nens petits a casa.

Un cop tinguis les baietes xopes deixa-les sobre de les gomes de la rentadora durant tota la nit. L'endemà retira les baietes i posa una mica de vinagre de neteja en el lloc del suavitzant. Fes un rentat llarg amb aigua calenta i la rentadora buida per evitar que quedin restes de lleixiu. I ja està.

Tingues en compte que és molt important sempre i en tot moment que tinguis cura la rentadora. És un dels electrodomèstics més cars. Els tècnics en aquest tipus d'electrodomèstics tenen clar que hi ha un error per sobre de tots que cal evitar: el de carregar en excés el tambor d'aquest electrodomèstic. És el que fa que la majoria de rentadores s'acabin espatllant.


Si t'ha interessat aquest article, no deixis de llegir "Cinc trucs perquè la roba surti més neta de la rentadora"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

 

L’estiu continua a les Canàries

Firma BeContent

El clima càlid i agradable de les Illes permet al viatger seguir disfrutant al setembre de les activitats estiuenques amb totes les garanties d’higiene i seguretat