Va ser el passat 30 de desembre. Leonardo DiCaprio es trobava gaudint d'unes vacances nadalenques en vaixell amb la seva nòvia, Camila Marrone, i un grup d'amics, quan van rebre una trucada enviada pel capità d'un iot a tots els vaixells de la zona prop de l'illa francesa de Saint-Barthélemy, al Carib.

En aquesta trucada, s'informava que un tripulant del iot Med Club havia caigut a l'aigua en un alt estat d'embriaguesa i havia estat arrossegat per la marea. Per casualitat el vaixell de DiCaprio es trobava justament a la zona on s'esperava trobar al nàufrag, de manera que l'actor i els seus amics es van unir a les tasques de recerca.

Just quan començava a capvespre van trobar amb el cos de l'home prop de l'illa Saba. Es trobava deshidratat i inconscient després d'onze hores surant a la deriva al mar.

Tal com expliquen els mitjans de comunicació 'The Sun' i 'E! News ', l'home, anomenat Victor, va ser atès per Leonardo i els seus amics, oferint-li aigua, menjar i roba seca, i després el van portar fins als guardacostes, on els esperava un equip d'emergència. Tota una gesta que va marcar el final d'any de l'actor i que segurament li va fer rememorar 'Titanic'.