12 de juliol de 2020
12.07.2020
Diari de Girona

La polsera més elegant que ha revolucionat l'ús del gel hidroalcohòlic

Aquest accessori és capaç de subministrar en una sola càrrega les dosis necessàries per cobrir les 20-25 rentades de mans

12.07.2020 | 22:30
'Cleands', la pulsera dispensadora de gel hidroalcohòlic

Avui dia és imprescindible sortir de casa amb la mascareta posada i el gel hidroalcohòlic per rentar-nos les mans cada vegada que toquem alguna superfície. La veritat és que adaptar-nos a aquesta nova normalitat ha estat molt més fàcil del que ens pensàvem, simplement introduint aquests dos nous complements en el nostre dia a dia.

Si poguéssim posar un 'però' podríem dir que és incòmode portar sempre un pot de gel. De fet, les persones que no estiguin acostumades a portar una bossa o una motxilla, tenen poc espai per a guardar-l'ho en les seves butxaques. Per això, Cleands ens porta la primera polsera de disseny, dispensadora i emplenable de gel hidroalcohòlic.

Capaç de subministrar en una sola càrrega les dosis necessàries per cobrir les 20-25 rentades recomanables al dia, aquesta polsera serà d'allò més còmoda per portar-la sempre al canell i a més, lluir un disseny exclusiu.

El Coronavirus ha marcat un punt d'inflexió en la societat i les normes de convivència. Inquiets per afavorir l'adaptació de tots a aquesta "nova normalitat", un grup de joves emprenedors han desenvolupat aquesta eina d'ús diari que tots podem utilitzar per tal de garantir la higiene i seguretat comuna, davant l'amenaça de virus o bacteris.

Disponible en sis colors (negre, blanc, rosa, groc, blau i verd), a més del seu atractiu disseny, és lleugera i compacte (37 grams / 24 centímetres). La seva pràctica cànula adjunta en la caixa, permet injectar de manera ràpida i senzilla, cada nova recàrrega de gel.A més, alineats amb aquest esperit de compromís amb l'ésser humà que els ha fet començar, un percentatge dels beneficis obtinguts per la venda de cada polsera Cleands es destinarà a una ONG.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook