Comença l'any amb un dels pentinats de moda

Si ets home, aquest article és per tu!

Descobreix les tendències pel pròxim 2024

Les tendències del 2024

Les tendències del 2024 / @ valuavitaly

Mati Sirvent

D'aquí a unes setmanes acabarem el 2023 i donarem la benvinguda el 2024. Una de les millors maneres de fer-ho és amb un canvi de 'look'. A vegades no ens atrevim a canviar el nostre aspecte, però fer-ho ens pot resultar molt positiu: sanejarem el nostre cabell i aconseguirem una imatge més renovada. Et deixem els 8 pentinats per començar el 2024 amb elegància.

Tallades de cabells d'homes que triomfaran el 2024: estils per a cada personalitat

1. Tallada de cabells llarg mitjà per a home: clàssic i versàtil

La tallada de cabells per a homes de llarg mitjà és un clàssic atemporal. El que és clau d'aquest tall és la seva versatilitat, cosa que permet un estil desimbolt per a ocasions informals i un 'look' més elegant i sofisticat per al treball.

2.' Low Fade': elegància subtil a les tallades de cabells d'homes

L'estil 'fade' ha estat una tendència dominant a les tallades de cabells per a homes. Tot i això, per a un ambient més formal, el 'low fade' és ideal. Aquest tall ofereix un degradat més progressiu i discret i s'adapta perfectament a l'entorn laboral.

3. 'Undercut' adaptat: modern, però apropiat

'L'undercut' és conegut pels seus contrastos marcats, però es pot adaptar per a un entorn d'oficina. Reduint la diferència de longitud entre la part superior i els laterals, s'aconsegueix una tallada de cabells per a homes moderns, però no massa cridaners.

4. 'Pompadour': volum controlat per a un 'look' distingit

El tall Pompadour es caracteritza pel seu tupè i volum a la part superior del cap. Per a un estil més adequat per a la feina, es recomana optar per un volum més controlat, mantenint l'elegància sense exagerar.

5. 'Blowout': versatilitat per a tota mena de cabell

La tallada de cabells per a homes 'blowout' és una variant del 'fade' amb un toc dels anys 90. La seva versatilitat el fa adequat per a cabells llisos, ondulats, arrissats o afro, i s'adapta bé a diferents longituds, ideal per a l'oficina.

6. 'Bowlcut' modernitzat: suavitat i textura

El 'bowlcut', conegut per la seva forma uniforme i arrodonida, es pot suavitzar amb capes subtils i textura per a un 'look' més contemporani i menys rígid, adaptant-se bé a entorns formals.

7. Curt amb volum: un clàssic per a totes les ocasions

La tallada de cabells per a homes curt amb volum és una aposta segura. Fàcil de mantenir i estilitzar, és adequat per a tota mena d'ocasions i particularment recomanable per a cabells ondulats o arrissats.

8. 'Eboy': dels 90 i elegant

El tall 'eboy', perfecte per a cabelleres llises o lleugerament ondulades, es caracteritza per una mitjana cabellera amb un serrell als costats. Aquest estil dels anys 90 és ideal per a l'oficina quan s'estilitza adequadament.

Aquestes vuit tallades de cabells d'homes són opcions excel·lents per a aquells que busquen un canvi de 'look' per al 2024. Cadascun d'aquests estils ofereix una combinació única de modernitat i professionalisme, garantint que cada home pugui trobar el tall perfecte que s'adapti a la seva personalitat i necessitats.