El truc científic per acabar amb l'òxid del metall

Aquest professor ens ensenya com fer-ho amb un producte que tots tenim a casa

Només necessites seguir un pas i adeu a l'òxid dels metalls

Com eliminar l'òxid del metall

Com eliminar l'òxid del metall / freepik

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Trobar-nos amb elements del nostre entorn amb òxid pot ser molt antiestètic, a part que representa que aquell metall està humit, desgastat i finalment, poc acabar amb la integritat estructural de la zona. Però no et preocupis perquè et portem la solució per acabar amb aquestes taques tan antiestètiques.

És important destacar que amb aquest truc aconseguirem treure les taques de l'òxid i a més, ens servirà per poder veure si el metall té algun problema de vital importància i si toca canviar la peça.

El truc per acabar amb l'òxid

El producte que us ensenyarem el podem fer servir no només en l'àmbit de la cuina, sinó, també, en les nostres finestres per fer fora els ocells o per alleugerar certs dolors o acabar, fins i tot, amb els refredats.

Avui, doncs, us portem el truc del paper d'alumini. Per tal d'acabar amb l'òxid només necessitaràs fregar paper d'alumini sobre la zona afectada i l'òxid desapareixerà per complet.

Adeu a l'òxid amb el paper d'alumini

Adeu a l'òxid amb el paper d'alumini / @rawpixel.com

L'explicació científica del paper d'alumini

Segons l'usuari 'laboratoriodevlad', professor de química, també conegut com a 'Breaking Vlad', el que succeeix quan poses en contacte l'alumini amb l'òxid del ferro és que l'alumini absorbeix l'òxid. O sigui, si agafem paper d'alumini i el posem sobre el ferro oxidat, aquest, s'oxidarà i reduirà l'òxid de l'altre metall.

Però el procés científic no acaba aquí. Si només posem el paper d'alumini sobre l'òxid del metall i no fem certa fricció, el procés d'absorció no serà efectiu. Així doncs, és molt important fregar una mica amb el paper sobre l'òxid perquè aquest passi a l'alumini i desaparegui del metall.

Per tal d'aconseguir un metall sense òxid, has de fregar una bona estona i amb paciència, però els resultats et sorprendran tan gratament que veuràs que, realment serà un temps molt ben aprofitat.