Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut un home, Sehem, de 29 anys, després de trobar al seu pis una plantació de marihuana amb més de 300 plantes. L'home està acusat d'un delicte contra la salut pública. Els agents també van comissar durant la inspecció focus, ventiladors o extractors per a mantenir el cultiu. I és que l'habitatge, de quatre habitacions, tenia dues estances totalment habilitades per a aquesta pràctica.

Els fets es remunten a divendres passat a la tarda, quan agents del cos policial van sentir una forta olor d'aquesta substància en un bloc de pisos del carrer Tarragona de la ciutat. Després de fer les comprovacions pertinents, van localitzar l'habitatge d'on venia i, un cop dins, van trobar la persona que hi vivia. En ser preguntat pels agents, aquest va reconèixer que havia instal·lat un hivernacle.

De fet, havia adaptat dues de les quatre habitacions que tenia amb el material necessari per fer el cultiu.

Durant la inspecció, els agents van comissar 110 plantes d'uns 50 centímetres en una de les habitacions i 201 més d'uns 20 centímetres en una altra. La Guàrdia Urbana va denunciar i detenir l'home per un presumpte delicte contra la salut pública.

Aquesta no és la primera vegada que la policia local enxampa plantacions domèstiques d'aquest tipus a la ciutat. El passat mes de novembre en va trobar 335 més en un altre habitatge i només dos dies abans agents d'aquest cos també van confiscar 401 plantes més en una altre domicili de Figueres.