La tercera edició del Festival Internacional del Circ ja compta amb una cinquantena de membres al Club de Mecenatge. D'aquestes, 38 (un 76%) són entitats i petites i mitjanes empreses de la Figueres que, amb una aportació d'entre mil i tres mil euros, obtenen entrades preferents i altres avantatges. Els seus promotors consideren que això demostra "un èxit sense precedents des del punt de vista de la implicació activa a la ciutat". D'altra banda, està previst que la setmana vinent es presentin les dues atraccions que falten per completar el programa.

Els promotors asseguren que aquesta nova edició confirmarà la ciutat com la "nova capital euroepau del Circ". Recorden que a l'edició passada ja va acollir més de 20.000 espectadors. Per això, consideren de vital importància la implicació de les entitats i empreses de la ciutat.

Un 10% del cost total

De fet, recorden, les aportacions econòmiques del Club de Mecenatge cobreixen un 10% del cost de l'esdeveniment. D'altra banda, entre els patrocinadors principals del Festibal també hi ha gran empreses a nivell estatal i quatre establiments hotelers de la ciutat.