En el mateix hostal on estava de vacances, aquest és el lloc on van trobar el ciutadà francès que estava desaparegut des de dimecres a la matinada. Els efectius d'emergències el van localitzar ahir el migdia en una habitació del mateix hostal Habitacions Can Pau que es trobava desocupada.

Una sorpresa i també un fet curiós, ja que no se l'havia trobat abans per aquesta zona i més després de fer una recerca tant per l'hostal com per tot el terme de Llançà que va portar de corcoll a Policia Local, Bombers, Mossos d'Esquadra i l'ADF de l'Alt Empordà. Des de dimecres el migdia van estar buscant Ronand Pilorget, de 45 anys i que té residència a Riom. Pateix una disminució psíquica i es trobava amb un grup de vacances a l'hostal Habitacions Can Pau, situat al Puig d'Esquer de Llançà. Estava de vacances al municipi des del dia 3 d'agost amb en un grup de 13 persones que pertanyen associació de disminuïts d'Auvegne, França.

La recerca es va tornar a reiniciar ahir el matí i la troballa de l'home, que està sa i estalvi, va sorprendre més d'un. Estava en una de les habitacions desocupades de l'hostal. Una pensió que s'utilitza com a casa de colònies quan el centre Rosa dels Vents de Llançà es troba ple.