L'Ajuntament de l'Escala ha creat una intal·lació per al buidatge d'autocaravanes per tal de donar servei a aquest turisme que va en augment. El punt de buidatge, que és gratuït, està situat al polígon industrial dels Recs, just entre les carreteres de Bellcaire i la de Viladamat. L'Ajuntament ha invertit uns 30.000 euros en l'adequació de l'espai, que té capacitat per a dues autocaravanes de forma simultània.

L'Ajuntament destaca que l'objectiu és donar un servei bàsic als turistes que opten per aquest tipus de transport perquè és una demanda creixent. El regidor de Medi Ambient, Àngel Rodriguez, confia que el servei eviti que hi hagi buidatges irregulars en altres punts del municipi. Per facilitar l'accés, s'ha situat en un punt d'entrada a la població, ben comunicat i senyalitzat. Es poden buidar els dipòsits de sanejament de les autocaravanes i reavituallar-se d'aigua potable.

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Marta Rodeja, afegeix que «aquest és un servei turístic més que dóna el municipi, però hem de tenir tots clar que si el que es vol és acampar, això només està permès als càmpings».