Un vehicle va atropellar una persona el passat dia 5 de gener en un pas de vianants de l'avinguda Vilallonga i va fugir del lloc dels fets. Malgrat això, alguns dels testimonis presents a l'accident van aconseguir prendre dades del cotxe i, finalment, la policia el va acabar detenint a Vila-sacra. El conductor va donar positiu a la prova d'alcoholèmia i la víctima, que va patir diverses lesions, ja ha rebut l'alta mèdica.

L'incident es va produir pels voltants de les vuit del vespre al pas de vianants entre l'avinguda i el carrer Arquitecte Ricard Giralt. Després de l'atropellament, però, va marxar i quan hi va arribar la Guàrdia Urbana va localitzar la persona ferida inconscient.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconse?guir les dades del vehicle fugit i la policia va poder donar l'alerta a través de la xarxa RESCAT, un sistema integrat que facilita la coordinació entre els col·lectius d'emergències a través de la radiofreqüència.

Minuts després, una patrulla del?Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de la ciutat va poder aturar el vehicle a Vila-sacra. El cotxe presentava danys perfectament compatibles amb els d'un atropellament i, després de practicar-li la prova, el seu conductor, resident a Castelló d'Empúries, va donar positiu en alcoholèmia.

La Guàrdia Urbana ja ha posat els fets en coneixement del jutjat de Guàrdia de Figueres, mentre la víctima ha rebut l'alta de l'hospital de Figueres, on se la va traslladar.