Un regidor anirà en bici de Roses a Santiago per recollir fons contra el càncer

Juan M. Fernández és la segona vegada que emprèn un viatge solidari

09.03.2016 | 18:47
El regidor, conegut com Ferdy, al costat de la bici amb la que pedalarà

Els 1600 quilòmetres que separen Roses i Santiago de Compostela els recorrerà el regidor de Roses Juan Manuel Fernández per tal de recollir fons per a l´entitat Fundació Roses Contra el Càncer. Sortirà avui i pedalarà en deu etapes que ha dividit el viatge.

«És per fer diners per a la Fundació perquè treballen molt per als malalts i familiars que pateixen aquesta malaltia i, per tant, necessiten una injecció de diners per continuar desenvolupant tot el treball». És l´objectiu que té el regidor que l´any passat, en un altra ruta va recollir uns sis mil euros. Ara de nou sortirà en un nou viatge solidari.

La ruta entre les dues ciutats la farà en les deu etapes, la més curta de 91 quilòmetres i la més llarga de 175. Avui començarà la primera etapa de Roses a Sabadell. El regidor ha implicat fins a dotze empreses que «han volgut col.laborar al igual que l´any passat comprant el quilòmetre a dos euros, que és una manera d´implicar la gent a participar donant el donatiu que vulguin».

La presidenta de a Fundació rosinca, Pilar Serra, ha remarcat que l´any passat va aconseguir el doble del que esperava i ha agraït la tasca el regidor, «una persona amb un cor molt gran, amb moltes ganes de col.laborar».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema