Un camió va bolcar ahir de bon matí a la N-II al seu pas per Vilamalla a l'alçada d'un rotonda que connecta amb l'autopista. Transportava pernils i part de la càrrega va quedar estesa a la via, segons fonts dels Bombers.

Per aquest motiu, la carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa durant prop d'una hora. Tot seguit, els Mossos d'Esquadra hi van donar pas alternatiu, que va durar fins al voltant de les cinc de la tarda, quan es va tornar a obrir el pas al trànsit rodat.

Per poder treure el material i tornar a alçar el vehicle pesant van necessitar una grua. L'empresa del camió frigorífic va destinar més vehicles al lloc per traslladar els 5.000 pernils i que no es fessin malbé.

Malgrat l'espectacularitat de l'accident de trànsit, el conductor del tràiler només va resultar ferit lleu. Tot i això, inicialment no va poder sortir del vehicle en no poder-se orbrir la porta i els Bombers el van haver d'auxiliar. El SEM per la seva banda, va evacuar el xofer en ambulància fins a l'hospital de Figueres.

Al lloc del sinistre viari, a l'alçada del quilòmetre 748 també s'hi van desplaçar els serveis d'emergències. S'hi van traslladar els Bombers amb diverses dotacions, diverses patrulles dels Mossos i ambulància del SEM.