Un operatiu contra el tràfic de drogues acaba amb tres detinguts a la Jonquera. Són els dos propietaris i un treballador d'una barberia i d'una botiga de roba. Els van comissar 107 grams de droga amagats entre gerros, fluorescents, armaris i un escalfador d'aigua. L'operatiu es va fer el divendres a la tarda davant la sospita que en els dos de l'avinguda Miquel Mateu i Pla s'hi podria estar venent droga.

La varen portar a terme els Mossos amb col·laboració de la Policia Local i la Policia Nacional. Van fer dues inspeccions administratives simultànies, en el marc de la Llei Orgànica de Protecció de Seguretat Ciutadana i com a resultat, van trobar amagats 107 grams de substàncies estupefaents, presumptament cocaïna, heroïna i haixix, així com una bàscula de precisió i 120 euros. Els Mossos van detenir els dos propietaris i un treballador. Són tres homes d'entre 35 i 48 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Roses i Figueres. Els arrestats, dos d'ells amb antecedents, van passar l'endemà a disposició judicial a Figueres i van quedar en llibertat amb càrrecs.

El dissabte passat, en una altra actuació policial, els Mossos de Figueres van detenir un veí de la ciutat de 24 anys, de nacionalitat guineana també per tràfic de dro?gues. El van veure oferint cocaïna i heroïna a diverses persones i el van arrestar. Li van comissar prop de 7 grams de substàncies estupefaents. L'home té antecedents i va quedar amb llibertat amb càrrecs en passar a disposició judicial.