Figueres ha registrat un repunt dels robatoris a l'interior de vehicles a la zona dels aparcaments dissuassius del Rec Arnau. Els Mossos d'Esquadra han rebut en el darrer mes tres denúncies per aquesta mena de delictes malgrat que a les xarxes socials nombrosos veïns asseguren que aquest tipus de casos són habituals i reclamen a l'Ajuntament que actuï. El darrer el va fer públic una de les víctimes mostrant a Facebook l'estat en què va quedar el vidre del seu cotxe tot assegurant que a l'interior només hi havia una estora de fer ioga.

Aquesta no és la primera vegada que es produeixen fets d'aquest tipus. L'any 2012 la situació va arribar a tal punt que el Govern municipal va plantejar-se instal·lar-hi càmeres de videovigilància. I és que en només dues setmanes s'hi van registrar fins a vuit denúncies per robatoris a vehicles. La policia, a més, hi va incrementar la vigilància i, al cap de pocs dies, es van detenir sis persones vinculades a nou d'aquests delictes.

L'aparcament és un dels pocs gratuïts i relativament propers al centre de la ciutat. Recentment, l'Ajuntament en va habilitar un altre en un solar d'Incasòl, que no s'havia urbanitzat.