La Policia Nacional de la Jonquera ha detingut en els últims dies quatre persones per tràfic de drogues i els ha intervingut diverses quantitats de LSD, cocaïna, haixix i speed entre d'altres.

El 25 de setembre en un control a la N-II a la Jonquera en direcció sud, un ciutadà francès i la seva esposa portaven 53 particions de LSD i, dins del vehicle, dos comprimits de Subutex (un derivat de l'opi). Es va procedir a la detenció del marit, que va declarar que les substàncies eren seves i que la seva dona no tenia coneixement que les portava. El detingut va ser posat a disposició judicial, i va quedar en llibertat amb càrrecs. La segona intervenció es va produir el 30 de setembre en un dispositiu contra grups itinerants a l'AP-7. Un vehicle amb placa francesa intentava eludir el control. Es van identificar els passatgers del vehicle, un pare i un fill de nacionalitat francesa. Van trobar a la guantera dos pots cilíndrics amb inscripcions de Doliprane i Paracetan, contenint 23,17 g i 11,20 g de cocaïna, respectivament, i un tros de bossa de plàstic amb 2,50 g també de cocaïna. En una motxilla del fill hi van trobar speed (14,60 g) i una arma blanca (una navalla). En realitzar un escorcoll personal sobre el pare es va descobrir que a la butxaca davantera dels pantalons portava una bossa de plàstic que contenia 8,15 g d'haixix. A més, la unitat canina va trobar una bossa de plàstic a l'interior del vehicle que contenia 52,04 grams d'haixix. Després de ser detinguts i posats a disposició judicial, aquests van quedar en llibertat amb càrrecs.

La tercera intervenció va ser l'1 d'octubre al peatge en direcció nord a un autobús que cobria el trajecte Espanya-Romania. En percebre el nerviosisme d'una passatgera de nacionalitat marroquina -amb residència legal a Espanya-, li van preguntar pel seu equipatge. Es van localitzar en un doble fons set paquets amb haixix amb un pes de 3.6 kg en total. Posada la detinguda a disposició judicial en el Jutjat de Figueres, va quedar en llibertat amb càrrecs.