El conductor que va atropellar mortalment ahir un ciclista a Roses ha donat positiu al test de drogues i per això la Policia Local de Roses li ha imputat ser el presumpte autor d'un homicidi imprudent i un altre contra d´un delicte contra la seguretat viària per conduir sota efecte de les drogues.

L'home va quedar ahir detingut després de declarar davant dels agents locals i fer-li les proves corresponents. Es tracta d'un ciutadà francès que va donar negatiu al test d'alcoholèmia però finalment va donar positiu al de drogues. En concret, per haver consumit cocaïna

Aquest matí el conductor ha passat a disposició judicial i el jutjat ha decretat llibertat provisional. Al jutjat, s'ha acollit al seu dret a no declarar. La titular del jutjat ha demanat una ampliació de l'atestat per tenir més detalls de les circumstàncies del sinistre i no descarta que el conductor acabi entrant a presó depenent del resultat de la investigació i de la instrucció.

El vehicle, un Porsche Cayene de color negre va envestir un ciclista de 61 anys quan circulava per la carretera de Canyelles de Roses. La víctima va morir a l'acte perquè el vehicle el va arrossegar fins que va anar a caure a un terraplè.

Els agents de la Policia Local estan analitzant les càmeres de seguretat de la zona perquè també s'apunta que l'home anava molt ràpid en aquest punt de la via, que es troba a tocar del castell de la Trinitat, a la carretera de Canyelles.