Un home de 26 anys, veí de Cabestany, a França, va ser enxampat amb el vehicle carregat amb tretze quilos de marihuana a Figueres. Va fugir d'un control policial i en aturar-lo van trobar-li la droga al maleter. A més, no tenia carnet de conduir.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Girona estaven fent un control a la NII a l'alçada de Pont de Molins pels volts de tres quarts de nou del vespre. Van aturar el conductor. En obrir la finestra van notar una forta olor de marihuana. Quan es disposaven a escorcollar el cotxe, el conductor va accelerar i va fugir a gran velocitat.

Els mossos, que es van haver d'apartar per evitar ser atropellats, van iniciar una persecussió. L'home intentava evitar que l'atrapessin conduïnt de forma temerària posant en perill la resta d'usuaris de la via, segos han informat els mossos. En arribar a Figueres va entrar en contra direcció per l'avinguda Perpinyà i prop de la travessia Rec Aran, va perdre el control i va xocar contra la porta d'un comerç.

Va fugir corrents i va saltar dins el pati interior d'una casa on el van detenir. En escorcollar el vehicle, els agents van trobar el maleter dos grans sacs d'escombraries plens de marihuana. El cotxe era robat i tenia matrícules falses.

El detingut va passar el 18 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.