Roses enderroca els murs de l'antic càmping Bahía i obre el recinte

L'Ajuntament vol facilitar-ne l'accés i millorar la imatge de la gran zona d'oci de 37.951 m2

09.05.2017 | 08:43
El mur rebaixat en una part del perímetre.

L'Ajuntament de Roses ha enderrocat la part alta de la tanca perimetral de l'antic càmping Bahía, avui una zona verda, per tal d'apropar l'espai als ciutadans i millorar-ne la imatge.

Els treballs que s'estan executant consisteixen a eliminar o rebaixar el mur fins a vuitanta centímetres a bona part del perímetre situat a peu de la carretera d'accés a Roses. El mur no només limitava l'accés a l'espai sinó que donava mala imatge. Una vegada retirat o rebaixat, s'incorporan punts d'accés oberts perquè se'n faci un major ús.

La mesura millora la visibilitat de l'espai, que compta amb 37.951 metres quadrats. Fins ara quedava amagat rere els murs. Una vegada acabats els enderrocs es faran les tasques com pintar per deixar-lo ben acabat.

El conjunt dels terrenys va ser adquirit per l'Ajuntament a l'Institut Català del Sòl (Incasòl) fa tres anys per 1,1 milions d'euros. La ubicació i amplitud l'han convertit en una gran zona verda, un espai a l'aire lliure per portar-hi a terme activitats. Aquest cap de setmana, per exemple, s'hi ha celebrat una trobada de vehicles clàssics. L'Ajuntament espera anar millorant els terrenys perquè sigui un espai d'oci.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema