Endesa ha enllestit recentment els treballs de renovació tecnològica d'una línia subterrània de baixa tensió a la urbanització Les Teules, al municipi de Santa Cristina d'Aro. L'objectiu d'aquesta actuació és reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament a clients d'aquest municipi del Baix Empordà, concretament als veïns dels carrers Pomera, Sureda i Alzina, han concretat des de la companyia elèctrica.

Segons la companyia, s'ha procedit a substituir un cable de línia soterrada de baixa tensió per un de nou dotat de les últimes tecnologies del sector que el fan més resistent i que, a més, permet cobrir l'augment de demanda de consum que s'ha produït en els darrers anys.

145 metres de cablejat

La companyia elèctrica ha informat que, concretament, s'han retirat 145 metres de cablejat subterrani de coure i se n'ha col·locat un d'alumini de major diàmetre, el qual haurà de facilitar la resolució d'incidències ocasionades per caigudes de tensió a la xarxa. Aquesta operació, en què Endesa ha invertit prop de 15.000 euros, ha d'assegurar una millor qualitat del servei en aquesta urbanització cristinenca.

Aquests treballs formen part del programa d'actuacions que l'empresa elèctrica Endesa promou per a la millora de les seves instal·lacions i, de retruc, del subministrament elèctric a la comarca del Baix Empordà, totes elles enfocades a l'adaptació de la companyia a les darreres tecnologies del sector.