Ser un lladre i a més tenir sort. Això és el que creia que li passaria un veí de Lloret de Mar que va robar una bossa de mà on a banda de diners hi havia uns dècims de loteria. Va decidir anar a la seva administració habitual de Pineda a veure si li havia tocat algun premi però no va ser així. Amb tot però, els Mossos van saber que hi havia anat i al cap de tres dies dels fets, el lladre va tornar a la mateixa administració de loteria i allà hi tenia els Mossos esperant. El van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de furt. El jutge després de prendre-li declaració el va deixar amb llibertat amb càrrecs.

Els fets van ocórrer dimarts passat a l'aparcamentdel Gros Mercat de Palamós, situat al Pla de Sant Joan. Una dona que acabava de fer la compra, va deixar la bossa de mà damunt del vehicle mentre posava els productes a l'interior. Quan van acabar es va adonar que la bossa de mà havia desaparegut. Dins d'aquesta hi havia diners, documentació personal i uns dècims de loteria, entre altres coses.

Segons la policia autonòmica, els Mossos van recollir la denúncia i van iniciar una investigació. Durant les indagacions, van esbrinar que algú havia anat a una administració de loteria de Pineda de Mar per comprovar si uns dècims havien estat premiats. Aquests eren els que es trobaven dins la bossa de mà sostreta. Els agents també van saber que l'home que havia anat a l'administració de loteries era un client habitual, per la qual cosa van decidir esperar que hi tornés.

Finalment el dijous, els agents van localitzar el sospitós quan va tornar a l'esmentada administració de loteries. Després d'identificar-lo, van detenir-lo com a presumpte autor del furt a Palamós.

El detingut, que tenia antecedents, va passar l'endemà a disposició judicial a?Pineda i va quedar en llibertat amb càrrecs, han informat les fonts.