L'Institut Català del Sòl, Incasòl, ha finalitzat les obres de millora de la vialitat del carrer Major i de pavimentació d'un tram del camí del Torrent. Les obres, executades per l'empresa Construccions Guardiola SL, han tingut un cost total de 195.178,30 euros (IVA no inclòs). L'Ajuntament de Jafre va encarregar les dues obres a l'Incasòl.

L'actuació en el Camí del Torrent ha consistit en la pavimentació del primer tram que va des del carrer Torrentó fins la carretera GI-634 de Colomers a Verges. El camí de terra existent s'ha eixamplat i pavimentat i s'ha construït una cuneta i una rasa per on passaran els nous serveis d'aigua i de fibra òptica. L'obra ha tingut un cost de 110.254,35 euros (IVA no inclòs).

L'altra obra ha estat la urbanització del carrer Major, en el tram entre els carrers Ferreries i Padró. S'han enderrocat els paviments existents i l'estació transformadora, i desmuntat el mur de pedra que delimitava l'espai públic per tal d'aprofitar-ne les pedres. S'ha pavimentat el vial, construït un nou mur amb les pedres recuperades i s'han obert rases per passar els nous serveis de telefonia, enllumenat públic i fibra òptica. Aquesta obra ha tingut un cost de de 84.924,00 euros (IVA no inclòs).