La 54a edició de les Festes de Primavera de Palafrugell culminarà avui, com és habitual, amb el Carroussel Costa Brava-Carnaval de Carnavals, la multitudinària desfilada de comparses i carrosses pels carrers de la població, en la qual hi prendran part vuit colles locals amb les seves carrosses inèdites: Confetti, Pessigolla, Imaginació, Incorrectes, Júniors, EKSI, Trompats i Garnatxa.

Ahir, però, van tenir lloc algunes de les novetats del programa d'enguany, com el sopar popular que es va fer al Centre Fraternal o el nou espectacle Foc a la torre, un muntatge pirotècnic celebrat a la plaça de Can Mario a càrrec d'Els Ducs del Foc i Els Grallers del Montgrí.

D'altra banda, també es van organitzar diverses activitats infantils, com l'espectacle d'animació amb Chikaka Màgic Show o el recorregut per la vila de la colla Ballaruca. I per als més grans, també es va muntar el Primavera Outlet Market, en el qual diversos establiments locals van poder mostrar els seus productes, entre moltes altres activitats que es van allargar tota la jornada.