Palafrugell destina 40.500 euros a millorar l'accés a un local

18.07.2016 | 07:04

L'Ajuntament de Palafrugell ha finalitzat l'adequació de l'accés al Local Social de Calella de Palafrugell, situat al carrer d'August Pi i Sunyer. Aquestes tasques han consistit en la urbanització de l'espai exterior del Local Social adaptant els accessos al pendent longitudinal del carrer. El projecte també preveia el subministrament i la instal·lació d'un punt de llum format per una columna cilíndrica d'acer galvanitzat de sis metres d'alçada i dos projectors led, així com la formació de jardineres per tal de poder salvar desnivells i la col·locació de dos bancs de fusta de 1,84 metres de longitud.
El paviment de l'àmbit de les obres s'ha projectat amb formigó, excepte el perímetre de les obres, que dóna continuïtat a les voreres existents. El cost total d'aquesta adequació ha estat de 40.565,76 euros, han informat des de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema