L'Organització Nacional de Cecs (Once) ha repartit un premi de 20.000 euros al municipi de Sant Feliu de Guíxols amb el sorteig del «Sueldazo» del Cap de Setmana, que va tenir lloc el dissabte de la setmana passada. El venedor que va repartir la sort es Jacinto Cayuela Murcia, que té el punt de venda a la rambla Antoni Vidal, a l'altura del número 37, a Sant Feliu.

Cayuela va vendre el cupó premiat amb la TPV (terminal de punt de venda), al qual permet al client escollir, a l'instant, el número que desitja.

Amb aquest premi, l'Once ha repartit quasi 39 milions d'euros en premis a Catalunya. Per exemple, en el Sorteig de Nadal de l'1 de gener, l'Organització Nacional de Cecs va repartir 5,6 milions d'euros en premis majors a Santa Bàrbara, Tarragona i Sabadell.

A les comarques gironines, per exemple, el venedor José Vegas de Lloret de Mar va donar un premi d'un milió d'euros en el sorteig de la Super Once del 5 de juliol. Al mes d'agost, la venedora Maria Teresa Roig Navarra, també venedora de l'Once al carrer Ample de la Bisbal d'Empordà va repartir 700.000 euros amb el cupó diari amb la venda de 20 cupons dotats amb 35.000 euros cadascun.