Carmina Torres guanya el Concurs de Cuina Popular

30.05.2017 | 10:53
Carmina Torres guanya el Concurs de Cuina Popular

Un suquet a l'all cremat, de Carmina Torres –a la foto–, ha guanyat el X Concurs de Cuina Popular del programa d'actes de la XIX campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que clou el 5 de juny. Torres, que fa diversos anys que hi participa, era una dels quatre finalistes de l'edició d'enguany, que també ha comptat amb un accèssit per als calamars farcits amb peix de roca, de Ricard Soler i Carme Gratacós. El jurat estava integrat per Josep Font, de l'hotel sa Punta, i Jesús Díaz, maitre de cuisine. Díaz ha explicat que han tingut en compte tres criteris: la textura, el gust i la presentació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

El transport d´uns ganivets de cuina provoca l´alarma al centre de Figueres

La sensibilitat dels ciutadans arran dels atemptats terroristes succeïts aquesta setmana a...

Donatiu del Club Nàutic a l´Oncolliga

Donatiu del Club Nàutic a l´Oncolliga

El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols va entregar un xec per valor de 2.053 euros...

Nova organització del CAP de Torroella partir de l´1 de setembre

El CAP de Torroella canviarà a partir de l'1 de setembre el seu model organitzatiu. Segons...

Reclamen més espai per fer nudisme a la platja de Castell de Palamós

Reclamen més espai per fer nudisme a la platja de Castell de Palamós

Una cinquantena de membres de l´associació nudista Club Català de Naturisme va realitzar dimarts...

Rehabiliten el pont de la font de la Pintoresca de Breda, destruït per un arbre caigut

Rehabiliten el pont de la font de la Pintoresca de Breda, destruït per un arbre caigut

La rehabilitació del pont de la font de la Pintoresca de Breda, que havia quedat...

Enllaços recomanats: Premis cinema