Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la seva investigació sobre el tiroteig que ahir va acabar amb la vida de dos homes al barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès) i segueixen buscant possibles còmplices de l'homicidi, que creuen que obeeix a un enfrontament entre dues bandes de narcotraficants.

Segons han informat fonts pròximes al cas, la policia catalana ha detingut de moment tres persones, de nacionalitat espanyola, per la seva presumpta relació amb el tiroteig mortal, i té previst interrogar-los per descobrir la circumstàncies del crim abans de posar-los a disposició judicial, en els pròxims dies.

Els investigadors sospiten que els tres detinguts poden formar part d'una banda dedicada al tràfic de drogues que ha disparat contra les víctimes -tres homes originaris d'Europa de l'Est-, en una venjança relacionada amb tràfic de drogues.

Per aquet motiu, agents dels Mossos d'Esquadra van rastrejar el barri a la recerca d'altres persones que puguessin estar relacionades amb la banda que va causar el tiroteig, tant de possibles còmplices o encobridors del doble crim com de testimonis que puguin ajudar a aclarir les circumstàncies del mateix.

El tiroteig va tenir lloc poc abans de les 4 de la matinada de dissabte a diumenge davant un edifici situat al barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs, molt proper a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Ferit en estat greu

Els agents van acudir al lloc dels fets i hi van trobar un home, de 30 anys, mort per arma de foc a l'entrada d'un edifici, i dos més de 36 i 38 anys ferits, a l'interior del pis i a prop de la comissaria, respectivament. Durant el dia d'ahir la comitiva judicial va accedir a l'immoble per agafar possibles proves de cara a la investigació del tiroteig.

Un dels ferits va ser traslladat en estat crític a l'Hospital Sant Pau de Barcelona, on va morir instants després, mentre que l'altre, de 38 anys, continuava ingressat a l'Hospital Vall Hebron de Barcelona en estat greu pels trets que ha rebut al tòrax.

Un jutjat d'instrucció de guàrdia de Badalona (Barcelonès) ha obert diligències per investigar el doble crim i ha decretat el secret de sumari de la causa.