La portaveu del Govern, Neus Munté, ha vaticinat davant la previsió d'una visita del president del Govern, Mariano Rajoy, a Barcelona per anunciar una important inversió en infraestructures que "com més gran i més potent sigui aquest anunci, més gran i més potent serà l'incompliment".

En la roda de premsa aquest dimarts després del Consell Executiu, Munté ha explicat que han conegut la visita del president a través dels mitjans de comunicació i que preveu fer un important anunci en infraestructures, segons ha informat 'La Razón'.

La també consellera de Presidència ha valorat que "després de l'operació diàleg, ve l'operació anunci", en referència a les polítiques del Govern central a Catalunya.

Ha constatat que la visita coincidirà amb un viatge oficial del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, als Estats Units, i s'ha preguntat si és una casualitat.

Munté ha subratllat que no és la primera vegada que el Govern central fa un anunci d'inversions i que després es produeix un "incompliment flagrant", ja que hi ha, segons ella, una llarga llista d'inversions previstes i no executades.