El conegut grup musical Los Delincuentes actuaran el proper diumenge 9 de novembre a les sis de la tarda al pavelló de Lladó amb l'objectiu de col·laborar en la campanya d'apadrinament de cadires de rodes que el Grup Editor de la Revista del Discapacitat (GERD) porta a terme a Cuba. Els grups Sexteto Maguey i Factoria Sonora també amenitzaran la vetllada i donaran suport a la iniciativa. La campanya, sota el nom Apadrina un somriure, té com a objectiu aconseguir el finançament necessari per garantir la producció de 1.000 cadires de rodes per aquest 2008, que tenen un cost de 100 euros cadascuna.

CD solidaris

L'organització de l'acte ofereix diverses formes de col·laboració com ara comprant CD del grup Maguey, comprant beguda o bé aportant diners per finançar el projecte. Actualment, el grup Maguey es troba de gira per Catalunya, en col·laboració amb aquest projecte.

A banda de l'actuació prevista al municipi de Lladó, també se n'han dut a terme a Barcelona, Figueres, l'Escala, Girona i Salou, entre d'altres.