L'Ajuntament de Mont-ras acollirà avui la constitució en un ple del nou equip de govern integrat per Convergència i Unió i la regidora no adscrita Anna Ruiz. I serà el primer ple que Acord Municipal per Mont-ras i el PSC viuran oficialment a l'oposició després de la votació de la moció de censura el passat dia 18. El nou alcalde, Manel Montalban, va informar ahir de les regidories que ocuparà cadascun dels cinc membres de l'equip de govern, que comptarà amb la majoria absoluta. Així, el mateix alcalde serà el màxim responsable de l'àrea d'Hisenda, Governació, Relacions Ciutadanes i d'atenció als serveis interns.

El primer tinent d'alcalde, Carles Salgas, serà el regidor delegat d'Urbanisme, la Brigada municipal i de l'agent local, i tot el que estigui relacionat amb aquestes àrees. Joan Matés és el segon tinent d'alcalde i s'encarregarà de les àrees de Cultura, Ensenyament i Medi Ambient. El quart regidor de CiU a l'Ajuntament, Enric Peiró, s'encarregarà de les àrees d'Esports i Joventut.

Aquesta última serà coordinada amb Anna Ruiz, que és la tercera tinent d'alcalde. La regidora no adscrita, a més de Joventut, s'encarregarà de Benestar, Festes i la regidoria de la Dona.

Les llicències de parcel·lació

Respecte que l'anterior equip de govern hagi portat a la Generalitat la concessió de tres llicències de parcel·lació per presumptes irregularitats durant l'anterior mandat de Montalban, com informava ahir aquest diari, el de nou batlle va manifestar que si es van concedir va ser perquè es pensava que "legalment s'actuava bé". Va dir que seguia pensant que eren correctes, "però en tot cas s'ha de veure què diu la Generalitat".