En el seu quart any d'implementació, el Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de Lloret ha creat uns cursos de danses tradicionals catalanes i del Mediterrani per fomentar la participació dels alumnes en la recuperació i el manteniment de la cultura popular de Catalunya i altres regions costaneres. D'aquesta manera el PEE se situa com una alternativa a les ofertes d'activitats extraescolars i esportives que ja hi ha a la població.

El PEE continuarà tenint l'aula de música i la de teatre, així que oferirà tallers i classes a càrrec de personal especialitzat. D'aquesta manera es preveu iniciar l'alumnat en el món del llenguatge musical, la pràctica d'instruments variats, el cant o la interpretació teatral. No obstant això, l'aula de música centrarà la seva oferta en l'alumnat de primària mentre que la de teatre ho farà tant a primària com a secundària.

Per realitzar les inscripcions pertinents els pares s'hauran d'adreçar a la Secció d'Educació al llarg de tota aquesta setmana de setembre, de 10 a 13 hores; a més, hi haurà la possibilitat de fer-ho dimecres 23 a la tarda, de 17 a 18.30 hores.