El servei de salvament i socorrisme de les platges de Lloret de Mar ha realitzat 71 rescats durant aquesta temporada d'estiu, que comprèn des del 15 de maig fins al 15 d'octubre. L'empresa Proactiva és l'encarregada de garantir la seguretat a les platges lloretenques i en l'informe de les actuacions realitzades durant aquests mesos assegura que ha realitzat 3.756 intervencions, de les quals hi ha 71 rescats i 48 accidentats que van necessitar evacuació en ambulància; 1.983 intervencions considerades incidències diverses com són atenció sanitària per picades de medusa, fractures, petites ferides, al·lèrgies, entre d'altres.

D'altra banda, d'aquest informe, també se'n destaca les accions preventives, que ascendeixen fins a les 1.651. Entre les que s'han realitzat més durant aquest estiu hi ha advertiments per evitar el bany fora de la zona de banyistes, recomanacions per extremar la seguretat en zones on hi ha roques i advertències quan hi ha temporal.

El cost del servei d'aquesta empresa de salvament i socorrisme contractada per l'Ajuntament de Lloret de Mar és de 234.200 euros i, segons el consistori, respecte de l'any passat, s'ha disposat de dos socorristes més i s'ha ampliat, també, la prestació del servei a la platja de Fenals en 15 dies més.

En total, les platges de Lloret de Mar han comptat aquest estiu amb 19 socorristes aquàtics repartits en les 5 platges del municipis, 11 vigilants de platges i equipament de vigilància i salvament amb llocs de socors i primers auxilis, cadires de vigilància, una embarcació pneumàtica, dos desfibril·ladors i una moto aquàtica de rescat, entre d'altres.