Que el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Girona invalidi l'acord signat el 2007 entre l'anterior govern (PSC, ERC) i la policia local del municipi per no cenyir-se a la llei no ha impedit que la portaveu socialista, Pilar Mundet, proposi que es voti en un ple aquest mateix document.

Mundet considera que sotmetre aquests acords en el plenari serà suficient per donar-li carta de validesa quan, en realitat, el jutge va reconèixer que no es van respectar els procediments negociadors estipulats per llei ni les formes marcades per normativa legal.

A banda d'això, la regidora a l'oposició carrega contra l'alcaldessa de la població, Imma Colom (CiU), acusant-la de signar l'any 2007 les baixes laborals d'alguns agents durant el període de negociació dels acords. D'una plantilla de divuit persones, quinze van demanar la baixa.

Per això afirma que no pot acusar el govern anterior de pactar amb la policia local unes "millores laborals" de manera oculta, "perquè estava doblement informada en la seva condició de metge i cap de llista de CiU".