Una llanxa neumàtica de la Creu Roja de Blanes va rescatar ahir a primera hora de la tarda un jove de 24 anys i veí de Lloret que practiva caiac a cala Canyelles. El noi va ser rescatat amb símptomes d'hipotèrmia i va ser traslladat a l'hospital de Blanes per ser atès mèdicament.

Segons van informar fonts dels bombers, el jove estava practicant caiac tot sol. Sobre tres quarts de dues de la tarda, van rebre l'avís que un home estava a l'aigua i necessitava ajuda, per la qual cosa van activar l'helicòpter per al rescat, tot i que finalment no va ser necessària la seva actuació. Fonts de Salvament Marítim van explicar que el jove havia comprovat que amb l'onatge i la corrent marina no avançava, per la qual cosa va optar per deixar el caiac i nadar uns 60 metres fins a unes roques per refugiar-se.

Hi va estar fins que una llanxa neumàtica de la Creu Roja de Blanes, i adscrita a Salvament Marítim, el va rescatar. Després, un cop a terra ferma, va ser traslladat a l'hospital de Blanes per tractar-li la hipotèrmia.