Els veïns de la urbanització Lloret Residencial van tornar a tallar ahir al migdia la carretera que connecta Vidreres amb Lloret en senyal de protesta per, consideren ells, l'estat de deixadesa en què té el consistori lloretenc aquesta urbanització que està dins el seu terme municipal. La protesta es repetirà avui i també demà coincidint amb l'operació retorn de vacances de Setmana Santa.

La Junta de la urbanització tenia programats talls circulatoris per cada un d'aquests dies de Setmana Santa però l'escàs poder de convocatòria assolit divendres -on tan sols una trentena de veïns van acudir a la mobilització- va portar els organitzadors a plantejar-se suspendre la protesta.

El cas és, però, que ahir els talls es van reproduir entre les dotze del migdia i les dotze i vint, causant importants cues tant en sentit Lloret com en direcció a Vidreres. Avui els veïns continuaran insistint amb la protesta i ja han avançat que demà, malgrat el trànsit que es preveu per l'operació retorn, hi tornaran.