Veïns de la urbanització Aiguaviva Park i que formen part de l'Agrupació de Parcel·listes varen interrompre ahir al ple de Vidreres amb una pancarta dirigida al regidor del PCCA Manuel Valdivieso en qualitat de president de l'agrupació de parcel·listes, on se l'acusava d'estafador i en concret es podia llegir: "On són els diners de l'aigua, on són els 4 milions de l'advocat, on són les factures de 4 milions sobre la gasolinera i on és la dignitat?".

El vocal Cristóbal Martínez va assegurar que Valdivieso els ha estafat més de 250.000 euros, que fa més de mig any que se li estan demanant els comptes i que aquest es nega a mostrar-los. Martínez va afirmar que és un dret dels parcel·listes perquè aquests diners provenen de les factures d'aigua que no han pagat a l'empresa que els fa el subministrament durant tots aquests anys, un tema que està als jutjats i respecte al qual han anat perdent plets. I ara, després de les diferents resolucions judicials, han volgut saber on són els diners i aquest edil els continua donant llargues, fet pel qual asseguren que si no reacciona "anirem al jutjat, com ell mateix ens ha dit que fem, per poder recuperar el que és nostre".

El ple només es va interrompte durant tres minuts per l'aixecada de la pancarta, i finalment els veïns es van preguntar on era Valdivieso, que no va excusar la seva presència i, en canvi, deu minuts abans del ple se'l podia veure dins del seu cotxe en un carrer del centre de Vidreres. Els veïns van afirmar que no es va presentar "per vergonya o per por".

El ple de Vidreres, davant la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, es va declarar "moralment exclòs de la Constitució Espanyola" gràcies als vots d'ERC, CiU i GDP, comptant amb l'abstenció del PSC.