L'il·luminat que dirigeix(?) Dipsalut (deu ser que no hi ha metges a Girona que hagi de dirigir Salut un vulgar professor de mecànica) intenta donar una lliçó al govern actual de Blanes. Un il·luminat que està carregat de brutícia fins a dalt de tot, que no hi ha prou paper higènic en el món per treure-li del damunt, i amb el contenidor d'aigua que té clars símptomes d'avaria amb llacunes mentals que no poden fer circular la sang. Cada dia flipem més quan tota l'oposició surt al carrer i opina sense tenir la informació de les dues bandes. Amb una n'hi ha prou. Això és una mostra molt clara del tarannà democràtic de l'anterior oposició al govern. El que ha de fer Marigó és sortir a la llum pública i justificar el perquè de la contractació de l'empresa Sintesis a Dipsalut (home de confiança en l'Ajuntament de Blanes i que li va fer la campanya electoral i li farà la propera pagant tots els gironins), el perquè de la contractació laboral a dit de blanencs, les ajudes a determinades entitats blanenques sense tenir res a veure amb l'objectiu que se li suposa a Dipsalut, el finançament de 300.000 ? en un llibre vinculat a un familiar d'un personatge de CiU, el pagament mensual de 5.000 ? de lloguer de local, la despesa de 60.000 ? (10 milions de pessetes) en unes samarretes de promoció de Dipsalut, etc. A l'Ajuntament, s'ha d'estalviar, a la Diputació s'ha de llençar els diners (com que no són seus).

Quan parla de quins eren els meus deures és evident que no té ni idea del que diu. Ha estat el pitjor alcalde de tota la història de Blanes incloent-hi aquell que ens va vendre Santa Cristina a Lloret. D'esport, el més semblant que sap vostè, és la pilota que deu veure a l'escudella i carn d'olla. Miri, hem estat la primera ciutat de tot Catalunya a implantar el programa Pafes (amb pressupostos ridículs comparats amb altres ciutats), han baixat alcaldes i regidors d'esports per veure com estaven muntades les bases de subvencions que tenim a la qual tenen accés totes les entitats esportives de Blanes i no 13 com tenien en el seu mandat, hem aconseguit la denominació de Turisme Esportiu que no tothom la té (10 a tot Catalunya) després de passar durant tot un any modificant les estructures que teníem molt malmeses perquè en l'anterior legislatura no s'havia fet res; hem canviat les guarderies que teníem per autèntics casals esportius (per aixó es diu Esports), hem tret subvencions de tot arreu i canviar informes desfavorables per favorables, i per si fóra poc, tenia enllestit acabar la Ciutat Esportiva amb sis pistes de tennis, quatre de paddel, un rocòdrom, un alberg per a 80 places i la piscina municipal de 50 metres, de les quals només s'ha de fer el plec de condicions; i en l'àmbit personal, el Comitè Olímpic Internacional em va convidar a participar en el Congrés de Copenhaguen de 2009 cosa que vaig fer molt gustosament. I em deixo tantes coses...

I és tan hipòcrita i tan fals parlar de la TDT, ja que la TV estava supeditada normativament a 31 de desembre de 2009 al pas al Consorci digital de Blanes, Lloret, Tossa. Consorci que es va crear en l'anterior legislatura que ara no recordo qui era l'alcalde i que no va fer res per continuar-la.

Hauria d'explicar també per què va donar la llicència d'obres per construir l'edifici El Bolet que ara una sentència judicial ha revocat i que ens costarà a tots els blanencs entre 6 i 10 milions d'euros. Una llicència que no portava l'autorització del regidor d'Urbanisme. Hauria d'explicar el per què està funcionant un supermercat sense autorització. Va passar per caixa? També hauria d'explicar perquè no es va cobrar l'IBI a la Confraria de Pescadors havent-hi sentència judicial favorable a l'Ajuntament, o per què no va cobrar els guals a tots els blanencs i no a uns sí i a altres no (entre els que no, el de la comunitat on viu vostè). Amb vostè, capità Bonaparaula, el vaixell de Blanes estava fondejat sense moure's en quatre anys, i la brutícia en el WC s'anava acumulant perquè ningú tirava de la cadena. Vostè està a tot arreu amb la presència però amb això no n'hi ha prou.

Miri quan a vosté li arribi el dia, davant el Jutge no li servirà dir que el PDB insulta (si algú consulta els Plens, veurà que el que més ha insultat ha estat vostè), menteix (vostè en té l'exclusiva), ?menysprea (vostè fa temps que ho fa amb els blanencs), sinó que haurà de tenir recursos més tècnics i amb més arguments per justificar el que li ve al damunt. Li aconsello que contracti un bon advocat perquè el necessitarà (l'hi dic de tot cor), i al PSC que vagi buscant un nou candidat, perquè el que teniu ara restarà eliminat de la cursa.