El Club Ciclista de Lloret, juntament amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, han organitzat la marxa amb bicicletes BTT pels boscos del municipi que se celebrarà avui al matí.

La cursa té un recorregut de prop de 25 quilòmetres a través d'uns paratges poc habituals: els boscos de Lloret de Mar. La sortida de la marxa, prevista per a un quart de deu del matí, es farà a l'entrada del poble, venint de Blanes, al costat de Sir Mobel a l'avinguda de Blanes de Lloret.

Els organitzadors destaquen que, després de sis anys, la marxa està plenament consolidada. Aquest any, però, ha estat més complicat preparar-la, atès que han hagut de treballar intensament per netejar els boscos, que havien quedat impracticables després de la nevada del 8 de març, que va afectar especialment el terme municipal de Lloret de Mar. "Més o menys serà com l'any passat, però aquest any hem tingut molta feina a causa del temporal de neu que hi va haver. Teníem els boscos totalment impossibles per passar. Per això, hem estat tot aquest temps per obrir tots els corriols que tenim", va explicar Santi Raya, del Club Ciclista a Ràdio Marina.

Les inscripcions anticipades es van tancar el dijous 13 d'aquest mes, però tots aquells que ho desitgin podran participar inscrivint-se avui mateix, de vuit a nou del matí, al costat de Sir Mobel de Lloret. La marxa es complementa amb servei de dutxes, ambulàncies, avituallament i botifarrada. Com cada any, també hi haurà obsequis per a tots els participants de la marxa. Finalment, a través de la seva web, el Club Ciclista de Lloret agraeix a tots els col·laboradors la seva ajuda per organitzar l'acte.