Blanes va aprovar en el ple municipal de dilluns el projecte d'urbanització del carrer Colom al barri dels Pins per un import de 7 milions d'euros. El projecte, quees va aprovar amb 18 vots a favor i només els dos vots en contra d'ICV, és una reivindicació dels veïns de la zona, però sempre havia estat postposat pels diversos governs municipals. En el ple només es va aprovar el projecte, però es va anunciar que en els propers mesos caldrà tirar endavant un pla de finançament per pagar-lo.

En aquest sentit, els diversos grups de l'oposició van mostrar els seus dubtes, malgrat que tots van afirmar que es tracta d'un projecte "necessari" per al poble. "Tenim dubtes sobre el finançament de l'obra", va afirmar la regidora d'ERC, Conxita Boldú. "Cal fer una aposta a tota aquella zona per donar un impulsa al turisme, tot i que ara no es pot per la crisi", va comentar Boldú. ICV, per la seva part, es va mostrar més dur, ja que havia vist els comptes i el pla de finançament previst. "El projecte és necessari, però a la vida quan tu no tens diners no pots seguir gastant", va afirmar el portaveu d'ICV, Joan Salmeron. "Això és crear falses expectatives", va afegir. Tot i que de moment no s'ha presentat, la previsió del govern és poder pagar l'obra a través d'un préstec de l'ICO, que ja ha estat concedit, de 2,1 milions d'euros al 0,5% d'interès, un finançament d'Aigües de Blanes (3 milions), contribucions especials i la taxa de clavegueram. Salmeron va dir que no es poden continuar endeutant.

El projecte preveu l'expropiació de part dels terrenys dels càmpings que hi ha en un costat del mateix carrer, asfaltar-lo, fer el clavegueram i un gran col·lector per a la zona, ja que no hi ha recollida d'aigües pluvials i hi ha hagut problemes en aquest sentit. També s'aprofitarà per fer un distribuïdor d'aigües pluvials i clavegueram al barri de la Plantera, amb un cost de 750.000 euros. El regidor Carles Gibert va afirmar que "és un carrer vital pel futur de la població".