Dues dones, una embarassada, van resultar ferides ahir al matí després de xocar frontalment a la carretera que enllaça Sant Llorenç amb la urbanització Selva Brava de Llagostera. Les dues víctimes van haver de ser traslladades a l'hospital Josep Trueta de Girona, on estan ingressades. La dona que espera un fill pateix una fractura, mentre que l'altra víctima pateix fractures múltiples. Des de l'hospital es manté "estable però amb pronòstic reservat".

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'alerta quan pasaven pocs minuts de tres quarts de nou alertant del xoc entre dos turismes. Un Suzuki i un Ford. Fins a l'accident es van desplaçar quatre dotacions que van haver d'actuar per excarcerar entre la ferralla una de les persones ferides.

Les dues víctimes van ser traslladades amb ambulància a l'hospital, ja que, segons va recollir LLagostera TV, l'helicòpter medicalitzat no es va poder enlairar per l'espessa boira.

D'altra banda, a dos quarts d'onze un altre accident va obligar a tallar part de l'autovia de Banyoles, justament a l'alçada de l'Haribo, per un vehicle que va sortir de la via. No hi va haver cap ferit.