El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va assegurar que "espera i continua confiant" que durant el mes de març es podrà reunir amb Ryanair per discutir sobre el futur de la presència de la companyia a l'aeroport de Girona. Tot i que les posicions encara estan allunyades, Recoder va afirmar que s'asseuran per negociar el contracte vigent que Ryanair té amb la Generalitat i que acaba a finals d'any. "L'esperança no la perdo, però ja sabeu que la relació entre Ryanair i les administracions en general no es mou en els paràmetres de relació normal", va apuntar. Recoder va afirmar, a més, que hi ha converses "molt avançades" amb dues companyies perquè operin a les instal·lacions de Vilobí d'Onyar.

L'aerolínia irlandesa ja va assegurar fa una setmana que no té intenció d'abandonar les instal·lacions gironines, però va advertir que si no es ratifica l'acord firmat amb l'anterior govern es mantindrà la reducció del nombre de passatgers prevista. El Govern, per la seva part, no vol negociar a partir del preacord sinó a partir del contracte vigent que acaba a finals d'aquest any.

De tota manera, Recoder va remarcar que l'aeroport de Girona és "prioritari" i "molt important" en el conjunt aeroportuari català, i va assegurar que no vol que s'aturi "de cap manera" la volada que ha agafat gràcies a Ryanair. A més, el conseller va aprofitar per tornar a reclamar el traspàs de les instal·lacions.