L'Ajuntament de Vidreres va aprovar ahir en ple una moció en la qual reclama que es reiniciïn les obres del desdoblament de la Nacional II que es troben aturades al seu pas per la comarca de la Selva. I asseguren que la situació actual genera "un sentiment d'indefensió i greuge en els usuaris habituals de la via" i a banda, una "sensació d'impotència dels comerços i les empreses afectades".

Per tot això el ple va acordar sol·licitar el Ministeri de Foment que doni dates de represa i finalització de les obres des de Caldes fins a Maçanet de la Selva i que des de les diferents institucions (Ministeri de Foment, Parlament de Catalunya, Congrés dels diputats, Servei Català de Trànsit) s'intercedeixi per aconseguir millores de la seguretat i es vetlli per la represa dels treballs.

Aquesta moció, és molt semblant a la que el Consell d'Alcaldes va aprovar en el seu darrer ple i es traslladarà també des des Vidreres fins al Consell Comarcal i els diferents ajuntaments de la comarca de la Selva perquè hi donin suport.